anledningen till ingen uppdatering!

hej föresten :)

anledningen är att jag inte har haft så mycket att skriva om på länge. har mycket på gång nu med en massa hästar så snart blir det roligare att skriva här :)

pommac tävlade i allafall i lördags, han var gaaaalet pigg så fick en maaaassa missar. men är iaf super glad för att han var så pigg och possitiv 3:an slog mig med 4 p., tyvärr nerdömd utav en domare :/
nu är det sista nationella innan SM i sösdala om tre veckor OM vi inte åker till jönköping på nationell en månad innan SM men deras propp är inte ute än så vi får se hur det blir.

pelle har inte tävlat någon.

har ridit julia sjöstedt ponny tre gånger. han ska säljas därför ska han ha lite resultat i dressyr. en jättefin ponny :)
går jättebra med han och ska träna för jari i veckan är det tänkt.

sen har jag en eller två ponnysar till pågång, men skriver inget om det fråns det är klart med allting :)

ha det bra i sommar värmen ;)


goshen CT
bild från hans ägares blogg: http://juliaasjostedt.blogg.se

lite uppdatering kanske kan vara bra ?

men hejhej :)

skolan lugn idag, pappa hämtade mig efter nice nice :)
gjort klart läxan och strax ska jag ut i stallet.

igår hoppade jag pelle lite grann hemma. det gick bra, han var jättehet men han tycker lixom att han kan ösa på lika mycket som man kan göra på galoppbanan eller på en stoooor utebana, meeen det funkar inte riktigt i paddocken...
fick hålla rätt mycket i honom eftersom att han drog så mycket :p men han hoppade allt som vanligt, hoppade vattenmatta och gjorde lite svängar, jobbade med att få med yttersidan ordentligt. det är det som är det stora problemet när vi ska svänga i omh., gick bra efter två gånger :)

nöjd med passet :)

pommac hoppade också, japp ni hörde rätt:p eller nästan,,, hoppa vet jag inte om vi gjorde men vi "hoppade" iaf trettio cm :p
red barbacka. hoppade lite smått bara för lite omväxling. han tyckte det var jättekul :) possitiv och sprang på hela tiden.
nöjd med detta passet också :)

idag ska pommac vila och pella ska jag rida ut. pommac ska träna med talang imorgon.
volley träning 8 till halv 10 idag :/ dom har ändrat våra tider -.-'

ni får ha det bra :)


gamle galopphästen :) hindert är 120 cm