Tävling i Skabersjö

Pelle började med att hoppa en LB+5. Fick ingen flyt, det blev mest hackigt. Ett pet på sista hindret, tittade med på ryttaren som stod bakom där jag skulle rida xd aja så kan det gå!

Sen var det LA+5. Pelle hoppade suuuuperduper bra! Han har nog aldrig hoppat så bra! Det blev en fin dubbelnolla och bara en nolla kvar sen är vi kvalade till MSV. Dessutom blev vi utputtade från placering av sista ryttaren... Snacka om att jag stör mig på tidsfelet i LA i Skabersjö sist, annars hade vi varit kvalade nu.....

Sen körde mamma snabbt hem och bytade häst. Goshen skulle också få hoppa :) Men först var det dags för Pommac och Matilda att debutera på riktig tävling :) dom hoppade en LD och det blev en fin nolla :) duktiga!

Gick banan till LC:n och sen lastade vi ut Goshen. Det märks att han har gått dressyr nu, han tyckte om att visa upp sig på framridningen och framhoppning och drog många blickar till sig. Han var så himla avslappnad och fin. Det som kan ställa till det för han är ju om han blir lite spänd men han var verkligen lugn och fin :) Han gick in och satte även han en fin dubbelnolla :) Första hopptävlingen på länge men det gick ju superbra :) dom red som galningar så jag tog det lungt, eftersom att han inte hopptävlat på länge.

En lyckad dag måste jag säga att det var :) Imorgon ska Goshen debutera LA :) Jag gav ju mig fan på att skänkelvikningarna skulle vara bra till nästa träning och det var dom! Nu har vi dock inte tränat på nån vecka för vi har inte kunnat samtidigt. Får se hur det går imorgon :) självklart hoppas jag på seger..... Sån jäkla tävlingsmänniska...


Världens sötaste Pommac :)



Där var en fotograf så jag väntar på att han ska skicka bilder till mig :)

Tävling i Trolleholm

För förra helgen var det årsdebut utomhus i Trolleholm med Pelle. LB(Sveland) och LA
Oh ja jäklar vad Pelle tyckte det var kul att hoppa utomhus! Snacka om pigg! xd
Dubbelnolla i LB, för pigg men annars bra xd Tänkte ta lite svängar men han inte riktigt med det .... xd
Vi kvalade i allafall till Zon Finalen i Sveland cup :) Så får vi se hur det går där :)

Ett pet på tvåan i LA pelle lyssnade inte alls där.. Kan inte fatta hur han kna tycka det är så kul xd Aja så fick det va denna gången blir bättre när han hoppar ute nästa gång, förhoppningsvis :p


Goshen i Färs

Debut i LA var tänkt men Jari förbjöd mig att rida den. Skänkelvikningarna satt inte heeeelt 100 än så det fick vänta. Men jag skulle bannemig får ordning på dom tills nästa träning!

Tävlingen då: Framridning utomhus i blåst = piiiiigg Goshen. Men det var nästan bara jag som red fram och det var en stor bana så det gick bra :) han fick bockat av sig en stund, jag stälde igenom honom, gjorde lite tempoväxlingar och sen gick vi in på banan. LB:1 var programmet. Goshen skötte sig super! Så skönt att han alltid skärper sig inne på banan, han vet när det gäller, då är han alltid lugn och fin. Fick en förarglig taktmiss i den ökade skritten. Marginalen mellan perfekt och liite för mycket är hårfin!
Vi har jobbat mycket med grundformen ett tag på honom nu vilket han har kommit in i lite väl mycket kanske :S så formen blev lite låg. Men takten var bra och inga direkta missar förutom taktmissen.

Ett jämt protokoll med 7-8 men med lite 6:or där formen inte riktigt satt. 70% tror jag det blev :p Vilket blev en klar seger! :) kul!
Nästa gång får vi sätta formen bättre så blir det säkert jättebra :)





Lite sådär lagom fin bild... xd