Mina hundar lyckas igen...

Häromdagen lyckades Maxi på nån vänster trycka in huvudet i ett sånt hårt plaströr, ett dräneringsrör.
Puma kom som tur var och sa till att det hänt något med Maxi så vi gick, eller jag red bort och kollade och då hittade vi han med huvudet stenhårt fast i dethär röret. Jag fick snabbt ställa in Goshen och sen började vi med att såga av det nästan 2m långa röret så att han fick lite bättre luft i allfall. Han fick ju knappt någon luft.
Pappa hämtade typ 7 olika starka saxar men ingen av dom klarade av att klippa upp röret. Vi hällde i massa olja för att lättare få av det men inget verkade funka... Efter säkert 20 minuters kämpande lyckades vi tillslut få av röret!
Puh!

Att våra hundar alltid ska lyckas?!


Puma räddade Maxis liv, hade inte han hämtat oss hade vi förmodligen inte hittat honom på ett tag och då hade säkert luften redan varit slut.

allsvenskan div. 1 omg. 2 och debut!

Pelle gick allsvenskan i helgen, en LB bara. Han hoppade superbra men tyckte han kunde bestämma allt själv, mina förhållningar är väl inget att lyssna på? aja, han var pigg, glad och fräsch :) men somsagt tog han inte riktigt mina förhållningar så det blev ett riktigt onödigt pet. helt okej ändå :)
laget hade lite stolpe ut denna gången, både axel och jag hade ett pet, hans förhållning gick igenom lite väl mycket :p Bella fick tyvärr ett stopp och sen ett retligt pet på samma hinder, och lite tidsfel eftersom hon ju fick ett stopp :)

Pelle har vila några helger framöver sen blir det lite mer tävlingar ett tag innan det blir paus igen, där är så många tävlingar man vill åka på samtidigt! Han ska bara ta det lungt hela denna veckan, gå och sola sig i hagen och ha det bra :)

Goshen ska tävla i Färs på lördag :) LB:1 och debut i LA:1 :) satan vad taggad jag är! xd red igenom A1:an i söndags och det gick super! imorgon blir det träning för den bästa! Jarimannen! ;) hoppas Goshen sköter sig i helgen!

Pommac har föresten också varit ute och hoppat, pay&jump på bökeberg i lördags :) han hoppade bara 50 cm, men höjden inte är inte något problem för han direkt. han och matilda gjorde en jättefin nollrunda :)


han överhoppade sig lite ibland.. :p







Power of Independence


Pelle med världens finaste outfit ;)









skulle prova och se om pelle reagerade för något men nä! den hästen är verkligen inte rädd för ett smack! det enda som hände var att han tappade kontrollen på sina ben ;)



hahah pelle jagar puma ;)




tävlingarna.

goshen var sjövild xd men det var väl ungefär vad vi väntade oss :p pigg som satan men skötte sig ändå hyffsat inne på banan. fick två onödiga missar som kostade 2% och segern. lite fort gick det också men det fick det göra denna gången, bära eller brista! det blev väl något mittemellan det :p
jaja sjövild på framridningen men skötte sig ändå ganska bra inne på banan :) 70% i allafall och en tredje plats blev det. ettan och tvåan hade samma poäng. jag hade en poäng mindre än dom :p
nöjd med tanke på förutsättningarna! :) men tävlingsmänniska som jag är, är jag bara nöjd när jag vinner ;)

pelle då, fina fina pelle!
gick in och satte en klockren nolla som om han aldrig gjort något annat! lagom svår bana, mycket linjer men inga svåra. tyvärr fick laget 4 fel så ingen omh. men bästa lag med fel. vi var ju de ända laget med tre ryttare så det får vi vara nöjda med :) alla var jätteduktiga :) nöjd såklart!


tävlingar i helgen!

fredag idag, skönt!
Ska ut och rida Goshen och Pelle nu efter det ska vi åka till Poooommac :D När vi kommer hem ska jag ut och springa och sen tvätta och knoppa Goshen. Ska bara rida en LB:1 imorgon i Skabersjö, kuuuul :) Ett tag sen han var ute :)
När vi kommer hem efter en förhoppningsvis lyckad klass så ska jag rida Pelle och sen tvätta och knoppa han. På söndag är det div.1 i trolleholm. Ska bara hoppa lagklassen som går i LB :)
Älskar helger med tävlingar!




där satt nollorna!

finaste pelle :)