Fridas blogg

http://friidaolsson.blogg.se/

Frida har precis köpt en ny fin d-ponny och uppdaterar flitigt om hur det går för dom med mycket bilder och filmer :) titta in!
 
http://friidaolsson.blogg.se/
 
 

Storm!

Värsta stormen ute nästan :o blåser så in i bomben och lite regn på det... Sen är det dessutom vintertid nu så det blir mörkt övertidigt!
Men bara för det struntar inte jag i att rida :) red camelia först, hon var riktigt fin! Släppte igenom fint snabbt :) supernöjd! Goshen fick gå när det var ännu sämre väder tyvärr men han skötte det bra! Han var vääääldigt stark till en början men sen blev han fin och vi gjorde mycket slutor och skänkelvikningar i galopp :)

Nu har jag putsat alla grejer som användes idag och är klar för dagen :)


Miclas Camelia mare born 2005

Fina lilla Camelia! Ett D-ponny sto med mycket kapacitet i både hoppning och dressyr! Hon KAN verkligen hoppa!
Detta är inte heller min ponny utan jag rider henne tills hon blir såld, men tanken är nog att hon blir till salu till våren!
En ponny jag tycker om väldigt mycket!
Fick hem henne för två dagar sen, här är några bilder från första passet


Little Dancer mare born 2001

Ägarna till Goshens andra C-ponny som så småningom ska säljas när hon fått bättre kondition och varit ute och tävlat litegrann. Jag rider och hoppar henne tills hon är såld men hon står hemma hos ägarna.
Mycket fin bakbensteknik!

Lillan, som hon kallas, utvecklas väldigt snabbt. Har bara ridit henne kanske 6 ggr men det går avsevärt mycket bättre varje gång! Senast jag red henne var igår och då gick hon väldigt fint i både galoppen och traven. Hon är ganska svag i galoppen fortfarande så därför har hon inte orkat bära sig själv innan men igår var det mycket bättre :) Hennes trav är jättefin och galoppen kommer säkert bli bättre snart också! 

En tjej som kommer bli jättesnygg med lite mer muskler :) 

Har dock inga vidare bilder än haha

Första gången jag sitter på henne.

Andra hoppträningen. Söta små hinder ;)


Pommac

Ellen och Pommac har tävlar två gånger och vunnit båda! Första gången var i lag där deras lag vann och Ellen och Pommac var bäst i laget. Nu senast vann dom en LB på 70%! Så duktiga dom är! Han är en riktig läromästare som älskar att visa upp sig :) så glad att Ellen köpte honom, bättre kunde han inte fått det!


Goshen LA:3 i Vinslöv. 2:a på drygt 68% Debut

 
 

Goshen för några veckor sen

halter har han blivit väldigt duktig på, satte allihop väldigt bra i vinslöv!