Rubrik:

daaamn allt försvann!
oooh

det blev iaf inget med goschen idag. ska rida han imogon ist.
pelle vilar idag.

har precis käkat och nu ska jag ut och longera pommac. tar kanske med kameran och släpper den lille tjockisen lite ;)
har förövrigt badat i två timmar idag...

tjingeling!
jag är nog sämst på att skriva inlägg XD

Kommentarer
F

Kanske slutade hästen hoppa p g a din ridning? De hästar som jag känner som innan har varit fega i hoppning, hoppar hus med en annan ryttare. Innan man "dömer ut" hästen på det viset måste man först tänker på vad en själv gör och om det kan vara en orsak. Indrages bara eftersom du skrev att han kan gå hur långt som helst. Hur vet man det? Då måste ju hästen hoppat högre innan? Kanske på en löshoppning eller ngt?



Fast jag har ju aldrig sett dig rida, klickade bara in mig nyss genom Nickes blogg. Tycker bara att ryttare generellt borde tänka mer på sin egen ridning om något inte stämmer. Fast en del hästar är det inte meningen att de ska gå långt.



Usch... Vad långt det blev.





2011-06-30 @ 19:46:33
Jessie wadst

.... sätter du upp ett helt vanligt hinder med tre bommar hoppar han alltid oavsett hur högt eller lågt det är. om man sen lägger in en grind stannar han ofta. och nä jag ändrar inte min ridning pga det. och jag har tränat för många olika tränare och alla säger det samma, han är för feg när det väl gäller.

vi kollade honom också för att vara på den säkra sidan.



visst ja det är flera andra duktiga ryttare som hoppat honom men han hoppade inte då heller så nä...



2011-07-01 @ 15:15:24
jessiewadst

kan tillägga också att jag fortsatte att hoppa ibland med honom även när jag red dressyr på honom. då hoppade han det mesta igen, för att jag hade fått längre ben och kunde hålla om honom samt rama in honom mycket bättre. tyvärr tyckte jag att jag blev lite för lång för att hoppa honom. gör det fortfarande ibland men bara mini mini hinder och han hoppar glatt! :)



2011-07-01 @ 19:19:37




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback